Gezellige familie paasbrunch Samen smullen met Pasen! Reserveer een tafel


Gezellige familie paasbrunch

De altijd gezellige paasdagen staan weer voor de deur, deze dagen staan in het teken van gezellig samenzijn met de gehele familie en hoe kan je dat beter doen dan je in de watten te laten leggen tijdens een heerlijke paasbrunch? Schuif op Eerste en Tweede Paasdag aan bij de paasbrunch bij Bar Bistro DuCo. Hier geniet je onder andere van verse broodjes, een buffet vol warme en koude gerechten, vele keus uit vleeswaren, kaassoorten en zoet beleg, maar ook rauwkostsalades, vers fruit en een heerlijke yoghurt bar behoren tot het menu. Wie weet kom je in het hotel de paashaas nog wel tegen! Ook voor een culinair paasdiner ben je hier aan het juiste adres.

Vanaf 11:30 uur ontvangen wij je graag in ons restaurant. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar ontvangen 50% korting. Heb je specifieke wensen, neem dan telefonisch contact op met het hotel.

Kidstip! 
De kinderen kunnen paaseieren zoeken in het hotel, er is een knutsel- en kleurhoek aanwezig en er is een leuke speurtocht uitgezet.

Vergeet niet om tijdig te reserveren. Vol = vol.

Een Vrolijk Pasen vier je bij Fletcher!

29,50per persoon

Reserveer een tafel