Acties bij Bar Bistro DuCo Winterswijk


Zeeuwse Mosselen

8 juli 2020 - 30 september 2020

Onze eigen Zeeuwse Mosselen staan bekend als erg smaakvol en je kunt er enkel van genieten tijdens het zogeheten ‘Mosselseizoen’. Je kunt er maar beter zo snel mogelijk bij zijn, want voor je het weet is het seizoen alweer voorbij! Kom vóór 30 september bij ons langs in één van onze restaurants en proef deze heerlijke Zeeuwse specialiteit. Wanneer mogen we jou verwelkomen? Bij Fletcher heb je altijd een goeie vangst, je hoeft alleen maar bij ons aan te meren! Reserveer nu direct een tafel en laat je in de watten leggen.

Let op: Vanaf 1 juli ben je, ook wanneer je niet in één van onze hotels verblijft, weer van harte welkom in onze restaurants en bars. Wij verzoeken je om voorafgaand aan je bezoek, telefonisch of online, een reservering te maken. Wil je genieten op het terras? In dat geval is een reservering niet nodig.

Maand van de Runderentrecôte

1 augustus 2020 - 31 oktober 2020

De zomer van Bar Bistro DuCo staat in het teken van de runderentrecôte! Schuif aan en geniet van een gegrilde runderentrecôte (double, 350 gram) geserveerd met bijpassende garnituur.