Reserveren


Over Bar Bistro DuCoDe culinaire hotspot in Winterswijk

Bar Bistro DuCo Winterswijk is het culinaire hart van Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. De chef-kok bereidt vis- en vleesgerechten in de Josper houtskooloven waardoor ze een unieke smaaksensatie krijgen. Het sfeervolle restaurant in Winterswijk is de ideale plek om je dag af te sluiten. Op zonnige dagen is het ook mogelijk om plaats te nemen op het gezellige terras.


Bekijk de video
 

HotelFletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof is een grootschalig 4-sterren hotel in Winterswijk en wordt omgeven door een mooi natuurlandschap. De directe omgeving is een prachtig gebied met houtwallen en coulissen, afgewisseld met Saksische en Scholte boerderijen, authentieke molens en wijngaarden.

Vanuit het hotel kun je de Achterhoek zelf ontdekken met onze fiets- en E-bikeverhuur. Wanneer je volledig wilt ontspannen, kun je gebruikmaken van de sauna of het verwamde binnenzwembad. Voor een actieve middag heb je de keuze uit 4 bowlingbanen, jeu-de-boules, tafelvoetbal en tafeltennis.


Bekijk de hotelwebsite
 

Foto's & video's

1
2
3
4
5
6
7
8
.

ReserverenReserveer een tafel bij Bar Bistro DuCo Winterswijk

Door het maken van een reservering gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 7:00 - 21:00 uur.

Parkeergelegenheid

Op het terrein van het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Je kunt hier gratis gebruik van maken.

Routebeschrijving

Klik hier om je route via Google Maps te bepalen.

 

Bar Bistro DuCo Winterswijk

Frerikshof 2
7103 CA Winterswijk

Privacy Statement

Ontvang onze laatste aanbiedingen

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee  gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.